Geneve - Nice Mille Giri Events

Eén van de meest bijzondere routes door de Alpen, ooit aangelegd om de dorpjes in het ruige Alpenlandschap te ontsluiten maar inmiddels één van de meest fameuze routes door de Alpen.
Maar liefst 17 bergpassen, waaronder de hoogste verharde bergpas van Europa (Col de l’Iseran – 2770 m), maken deel uit van de officiële route.

Terwijl je je sportwagen ongenadig de sporen geeft, hoef je je nergens zorgen om te maken. De organisatie van Mille Giri Events regelt alles, zoals het uitstippelen van de routes en het samenstellen van het digitale roadbook. We vervoeren je auto zorgvuldig naar de startlocatie en terug naar huis, we boeken je vlucht en de overnachtingen op de meest fantastische locaties, van goed verstopte berghotels tot kastelen. Kijk er niet van op als het clubje supercars pal voor de deur mag parkeren, want zo’n tafereel maken de uitbaters maar sporadisch mee.

De trip van 18 t/m 21 september 2020 kent een mooi compact programma van vier dagen en drie overnachtingen (ontbijt, lunch, diner, vlucht en transport zijn inbegrepen). Alles is op topniveau, want je wilt tenslotte een lang weekend ultiem genieten.

Planning: Vrijdagochtend de vroege vlucht van Amsterdam naar Genève. De auto’s staan klaar bij het vliegveld en we rijden door de Zwitserse en Franse alpen naar het mondaine Megeve. Hiervandaan gaat de tour verder naar Jausiers in het hart van de vallei van Ubaye. Hier verblijven we in het schitterende Kasteel hotel Villa Morelia. Vanuit de alpen zakken we af richting de Provence waar we eindigen in het prachtige Royal-Riviera in Saint-Jean-Cap-Ferrat. Maandagochtend gaan de auto’s weer op transport en vliegen wij comfortabel terug vanuit Nice naar Amsterdam. Optioneel is het mogelijk om zelf vanuit Nederland naar Genève te rijden.