Dolomieten Mille Giri Events

Het staat bekend als één van de mooiste bergketens ter wereld. Onze trip in de Dolomieten is voor de hardcore sportieve stuurmannen die over de mooiste wegen in dit Italiaanse gebergte willen rijden. Natuurlijk genieten we ook tijdens deze trip weer van prachtige hotels en het heerlijke Italiaanse eten. Hou in Italië rekening met talloze fans langs de kant van de weg die zo snel mogelijk hun camera pakken en al het moois vastleggen!

Terwijl je je sportwagen ongenadig de sporen geeft, hoef je je nergens zorgen om te maken. De organisatie van Mille Giri Events regelt alles, zoals het uitstippelen van de routes en het samenstellen van het digitale roadbook. We vervoeren je auto zorgvuldig naar de startlocatie en terug naar huis, we boeken je vlucht en de overnachtingen op de meest fantastische locaties, van goed verstopte berghotels tot kastelen. Kijk er niet van op als het clubje supercars pal voor de deur mag parkeren, want zo’n tafereel maken de uitbaters maar sporadisch mee.

De trip van 2 t/m 5 oktober 2020 kent een mooi compact programma van vier dagen en drie overnachtingen (ontbijt, lunch, diner, vlucht en transport zijn inbegrepen). Alles is op topniveau, want je wilt tenslotte een lang weekend ultiem genieten.

Planning: Vrijdagochtend de vroege vlucht van Amsterdam naar Verona. De auto’s staan klaar bij het vliegveld en we rijden onderlangs het Gardameer via Salo de Dolomieten in. Hiervandaan gaan we duizenden bochten draaien en als afsluiter van de dag Col du Turini. In het Arosea Life Balance hotel kunnen we even bijkomen. Zaterdag gaan we via een van de mooiste lunch locaties in Europa naar het zuid Italiaanse Tyrol. Zondag staan er nog een paar mooie cols op de route waar je af en toe moet remmen voor de schapen! We eindigen de dag aan het strand van Jeselo in het moderne Falkensteiner hotel. Maandagochtend gaan de auto’s weer op transport en vliegen wij comfortabel terug vanuit Venetië naar Amsterdam. Optioneel is het mogelijk om zelf vanuit Nederland naar Verona te rijden.