Mille Giri Events

Road Trips

Oké, je hebt jezelf gekieteld met een supercar en de adrenaline kolkt door je bloed. Dan wil je maar één ding: Nederland met zijn benauwende regeltjes en wijzende vingertjes subiet verlaten. Er liggen namelijk waanzinnige stuurmanswegen op je te wachten in de Schotse Highlands, de Dolomieten en de Alpen. Mille Giri Events zoekt ze voor je op, brengt ze in kaart en organiseert er een trip omheen die voor altijd in je geheugen gegriefd blijft staan.

Stel je voor, met een exclusief gezelschap van petrolheads slingerende bergweggetjes bedwingen, haarspeldbochten en snelle rechte stukken. Maximaal twaalf ultrakrachtige machines in actie, supercars van het kaliber Porsche, Ferrari, Lamborghini, McLaren, Koenigsegg en Donkervoort. De schakelflippers en handbakken maken overuren, de toerentellers flitsen in no-time rechtsom en de pk-pakketten schreeuwen de longen uit hun lijf. Kleppen in de uitlaat staan open en als de sound dan weerkaatst tegen de rotswanden, waan je je in de hemel, Hairpin Heaven.

Genève – Nice 18 t/m 21 september 2020

Reis Dolomieten

Dolomieten – 2 t/m 5 oktober 2020

Schotland 4 t/m 7 juni 2021

Dit is geen tocht voor toeristen die om de haverklap willen stoppen om cultuur te snuiven en het landschap op de kiek te zetten. Hier gaat het maar om één ding: het gaspedaal vloeren en sturen, 400 tot 500 kilometer per dag, totdat je ’s avonds moe en voldaan in het zwembad hangt, met een koud schuimend biertje. Aan het diner met een mooi glas wijn, maar ook tijdens de lunch en koffiebreak komen de verhalen naar boven over legendarische acties, over het potentieel van de machines. Welkom in de wereld van Mille Giri Events, waar de stuurlieden geen boodschap hebben aan klagende passagiers. Echtgenotes zullen zich thuis misschien comfortabeler voelen.

Terwijl je je sportwagen ongenadig de sporen geeft, hoef je je nergens zorgen om te maken. De organisatie van Mille Giri regelt alles, zoals het uitstippelen van de routes en het samenstellen van het digitale roadbook. We vervoeren je auto zorgvuldig naar de startlocatie en terug naar huis, we boeken je vlucht en de overnachtingen op de meest fantastische locaties, van goed verstopte berghotels tot kastelen. Kijk er niet van op als het clubje supercars pal voor de deur mag parkeren, want zo’n tafereel maken de uitbaters maar sporadisch mee. Elke trip kent een mooi compact programma van vier dagen en drie overnachtingen. Eten, drinken, slapen, alles is op topniveau, want je wilt tenslotte een lang weekend ultiem genieten.

Transport Supercars

Wie doen er mee aan de trips? Veelal ondernemers met een totale autogekte, verslaafd aan benzine en de geur van opgeruwd rubber. Ze spreken dezelfde taal, niet alleen over supercars, maar ook op andere vlakken. Sterker nog, in de sfeer van petrolheads onder elkaar komt nieuwe ‘handel’ tot stand. Netwerken dus, maar dan zonder de stijfheid van borrels. Wat heet, je staat nog na te genieten van een dag gassen en gummen. Word je al onrustig bij de gedachte? Klik dan de verschillende trips aan en trakteer jezelf op vier dagen die voor altijd een stempel zullen drukken op je levensverhaal. Trouwens, waar heb je die supercar anders voor?